torsdag 14. april 2011

"Fremmed blogg"

Jeg har funnet fram denne bloggen - hysssj ... Bloggen er laget av en skolebibliotekkar ved Dønski vgs utenfor Sandvika - Kristin Berglid. Hvis jeg ikke husker helt feil, deltok Kristin på modul 1 av Pedagogikk og veiledning for bibliotekarer - hun har i alle fall skrevet et blogginnlegg om "Motivasjon for læring" i mars i fjor, der hun nevner det Trond Lekang foreleste om på studiet. Hun lå altså et hestehode foran oss andre - bloggen hennes var allerede en realitet.

Bloggen er interessant fordi den er skrevet av en skolebibliotekar, og at hun tydeligvis er opptatt av det samme som oss - skolebibliotekets rolle i undervisningen, og de digitale verktøyene i det pedagogiske arbeidet.

En annen ting som fanget min interesse for bloggen, var banneret; det viser bibliotekar Nancy Pearl ved Seattle Public Library - som til alt overmål har fått sin egen action-figur ! Dette er humor vi bibliotekarer liker:-)

2 kommentarer:

  1. Artig med et tilbakeblikk på fjorårets kurs - spise gulrøtter med Trond. Vi bør kommentere på "hysssj"? Du kan skrive takk for sist?

    SvarSlett
  2. Ja, jeg tenkte å ta kontakt med henne og fortelle hva vi holder på med nå. Ser ut til at hun også tar mer utdanning.

    SvarSlett